Verbeterde ondersteuning voor Azure Sql database

Indien de database die gebruikt wordt voor PM Record en PM Report gehost wordt in een Azure Sql database dan kunt u vanaf versie 14.03.01 een optie inschakelen waarmee de communnicatie met de database in Azure beter afgehandeld wordt.

Om deze optie in te schakelen dient u de PM Update Manager te starten.
Nadat alle controles zijn uitgevoerd kunt u naar de optie configuratie gaan.PM UpdateManager Configuratie

Vervolgens kunt u op het Configuratie scherm de details van de database configuratie openen.

UpdateManager Configuratie OpenDatabase

Op het scherm Selecteer de databaseverbinding schakelt u de optie Azure Sql Database in

DatabaseConfig AzureOptimization

De volgende keer dat u PM Record opstart zal deze optie geactiveerd zijn.