Rapport afdrukken

U kunt nu het volledige rapport afdrukken. U kiest dan voor Rapport / Afdrukken / Rapport. Als eerste verschijnt de vraag: “Wilt u een afdrukvoorbeeld?”. Wij raden u aan hiervoor te kiezen. U bent dan in staat het gehele rapport op het scherm te beoordelen. U kunt dan altijd het afdrukken annuleren en alsnog wijzigingen aanbrengen. Vervolgens komt u in het standaardscherm voor afdrukken. U kunt dan de printerkeuze maken en ook nog printeropties kiezen.

PM-Report controleert steeds of het rapport dat u wenst af te drukken is gedefinieerd op basis van de actieve (geselecteerde) printer. Als dit niet het geval is vraagt PM Report of u het rapport opnieuw wenst te genereren. Wij raden u aan dit te doen, omdat de kans bestaat dat de paginering niet juist meer is. Het rapport wordt vervolgens opnieuw gedefinieerd op basis van de actieve printer, waarna u het rapport kunt afdrukken.

Naast het rapport kunt u er ook voor kiezen de publicatiestukken, de bevestiging bij het rapport, publicatiestukken, brief bij suppletieaangifte omzetbelasting of de notulen van de aandeelhoudersvergadering, af te drukken. Ook hier kunt u steeds een afdrukvoorbeeld vragen en controleert PM-Report de instellingen van uw printer.

Vergeet niet regelmatig te kiezen voor Bestand / Opslaan.