Koppelingen

Om financiële cijfers in te lezen in Balance Base dient u vooraf een ‘Financial Data Format’ (FDF) vast te leggen. Een ‘FDF’ is een importformaat waarmee de saldibalans vanuit een CSV, XML, TXT  of een financieel pakket geïmporteerd kan worden. Dit doet u onder de functie ‘Wijzig instellingen (FDF) Financial data formats’.

Voor de meest gebruikte financiële pakketten bestaat er een PM connector. Hiermee bespaart u tijd met inrichten en heeft u altijd actuele gegevens. Met het icoon van de tandwieltjes kunt u uw financiële pakket koppelen, afhankelijk per pakket heeft u inloggegevens nodig of een token. Dit wijst zich vanzelf. Indien uw pakket er niet bij staat, adviseren wij u contact op te nemen met de PM Helpdesk. Bekijk de handleiding per FDF.

Bij het importeren met een ander formaat geeft u in het ‘FDF’-aanmaakscherm aan waar in het geëxporteerde bestand het rekeningnummer, de omschrijving, het debet- en creditbedrag staat.