Engelstalig sjabloon

Het Engelstalig sjabloon van PM Report maakt het mogelijk om o.a. de jaarrekening in het engels te publiceren. Hiermee kunnen internationale rapportages worden gegenereerd die een-op-een aansluiten op het reguliere rapport. Het sjabloon is niet standaard opgenomen in de licentie.

Bestel het engelstalige sjabloon bij uw accountmanager

Zip-bestand

Indien u beschikt over de licentie voor het Engelstalig Sjabloon van PM Report ontvangt u een zip-bestand zodra de actuele versie van dat jaar beschikbaar komt. Het zip-bestand kunt u opslaan en daarna uitpakken in de meeste gevallen zal het zip-bestand worden opgeslagen in de downloads map.

• Dubbelklik op het zip-bestandje en sleep het bestand PM-Reporte.xltm eruit naar de onderliggende map.
  • Of klik met de rechtermuisknop op het bestand PM Reporte.xltm en <Kopieer> en <Plak> in de PM Report-map.

Koppelen in een PM Record Klantkaart

Wanneer er voor een klant alléén Engelstalige jaarrekeningen gemaakt hoeven te worden leg dan de locatie van het PM Report Engelstalige sjabloon vast in de Basisgegevens van de betreffende klant, dit doet u in het tabblad ‘Klantinstellingen’.

Snelkoppeling op bureaublad

Klik in de Verkenner met de rechtermuisknop op het bestand ‘PM-Reporte.xltm’ en kies voor ‘Kopiëren naar’ en vervolgens voor ‘Bureaublad snelkoppeling maken’.

Eventueel kunt u de naam en/of het icoon van de snelkoppeling op het bureaublad ook aanpassen. Het PM Report icoontje bevindt zich in dezelfde map als het PM Report Engelstalige sjabloon.

Opmerking

Wanneer er voor een klant zowel Nederlandstalige als Engelstalige jaarrekeningen opgesteld moeten worden kunt de locatie van het Engelstalige PM Report sjabloon beter NIET opslaan in de Klantkaart van de betreffende klant, maar in dat geval voor de Engelstalige jaarrekeningen gebruik te maken van een snelkoppeling op het bureaublad.

• Verwijder het oude sjabloon van het voorgaande jaar.
  • Pas uw opmaak toe in het nieuwe sjabloon.

VRAGEN OF ONDERSTEUNING NODIG?