Agro sjabloon

Het PM Report Agro sjabloon stelt bedrijven en administratiekantoren/accountants in staat om een jaarrekening te publiceren volgens de gestelde regels van de Agrarische sector met de daarbij behorende Agrarische posten en Veestaat verloop.

Bestel het PM Report Agro sjabloon bij uw accountmanager

Zip-bestand
Indien u beschikt over de licentie voor het Agro Sjabloon van PM Report ontvangt u een zip-bestand zodra de actuele versie van dat jaar beschikbaar komt. Het zip-bestand kunt u opslaan en daarna uitpakken in de meeste gevallen zal het zip-bestand worden opgeslagen in de downloads map.

• Dubbelklik op het zip-bestandje en sleep het bestand PM-Report Agro.xltm eruit naar de onderliggende map.
  • Of klik met de rechtermuisknop op het bestand PM Report Agro.xltm en <Kopieer> en <Plak> in de PM Report-map.

Voorbeeld Rapportonderdelen

Koppelen in een PM Record Klantkaart

Wanneer er voor een klant alléén Agro jaarrekeningen gemaakt hoeven te worden leg dan de locatie van het PM Report Agro sjabloon vast in de Basisgegevens van de betreffende klant, dit doet u in het tabblad ‘Klantinstellingen’

Snelkoppeling op bureaublad

Klik in de Verkenner met de rechtermuisknop op het bestand ‘PM-Report Agro.xltm’ en kies voor ‘Kopiëren naar’ en vervolgens voor ‘Bureaublad snelkoppeling maken’.

Eventueel kunt u de naam en/of het icoon van de snelkoppeling op het bureaublad ook aanpassen. Het PM Report icoontje bevindt zich in dezelfde map als het PM Report Agro sjabloon.

Opmerking

Wanneer er voor een klant zowel Nederlandstalige als Agro jaarrekeningen opgesteld moeten worden kunt de locatie van het Agro PM Report sjabloon beter NIET opslaan in de Klantkaart van de betreffende klant, maar in dat geval voor de Agro jaarrekeningen gebruik te maken van een snelkoppeling op het bureaublad.

• Verwijder het oude sjabloon van het voorgaande jaar.
  • Pas uw opmaak toe in het nieuwe sjabloon.

Vragen of ondersteuning nodig?

Heeft u na het lezen van bovenstaande handleiding nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice