Skip to main content

Jaarrekeningen opslaan

Wees er bij het opslaan van PM Report alert op dat de bestandsextensie eindigt op .xlsm. Hiermee worden ook de benodigde macro's van het rapport opgeslagen. Indien het rapport later geopend wordt kunnen er weer wijzigingen in worden aangebracht.

Het opslaan van het rapport werkt volgens de standaard methode van Excel.

Ga naar Bestand
Kies voor Opslaan als
Kies voor Excel-werkmap met macro's (*.xlsm)

Neem gerust contact op met de Klantenservice voor overige vragen en online support.