Skip to main content

Snel aan de slag met Time

Samen met PM Record Invoice is Time specifiek ingericht voor administratie- en accountantskantoren. U en uw medewerkers kunnen zowel werken op urenbasis als met vaste prijsafspraken. De software checkt of de uren die worden gefactureert zijn geschreven en bovendien controleert u gemakkelijk de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de facturering. 

Bekijk de demo

NIEUW in Time

Bepaal nu beter welke informatie van de uitgaande facturen een gebruiker mag zien in PM Record (Dashboard en Klantkaart). N.B. voor het tonen van facturen is een licentie voor PM Record Time & Invoice nodig.

Uitgelichte instructies

Kies manier van uren bijhouden

Uren kunnen per dag worden ingevoerd via ‘Dagregistratie uren’. Dit is een snelle manier om de uren van vandaag gedurende de dag in te voeren via een venster dat open blijft staan. Dit geeft geen afleiding werkt zeer vlot.

De andere manier loopt via de module 'Planning & Urenregistratie' gebruiken; is een volledig overzicht van alle uren in elke door gekozen week. Uren kunnen hier tevens worden ingevoerd en bewerkt.

Periodeselectie maken

Bij het opstarten worden standaard de huidige week en het huidige jaar geselecteerd. Pas dit aan via de ‘cockpit’ links in het scherm. Er kan een periodeselectie gemaakt worden en filteropties worden ingesteld.

Ga tot 3 jaar terug met de jaarselectie.

Voor een overzicht per week kan via weekselectie een week worden aangeklikt of een weeknummer worden ingevoerd, toets daarna ‘Enter’. Bladeren kan tevens met de knoppen ‘volgende’ en ‘vorige’.

Productie per medewerker inzien

Kies het tabblad ‘productie per medewerker. Bepaal de selectie en druk op de knop ‘Zoeken en tonen’. Dit tabblad biedt u ‘getrapte’ informatie. De hoofdlijst links geeft u een overzicht van de productie per week, gegroepeerd op week of medewerker.

Bepaal de groepering door de lampjes onder de lijst (‘groepeer op…) aan- of uit te zetten.

 

Instructies per module