Skip to main content

Snel aan de slag met Progress

Leg klantafspraken vast over de uit te voeren werkzaamheden, en zorg met de module PM Record Progress dat deze écht worden uitgevoerd en dat de werkzaamheden getoetst kunnen worden aan de richtlijnen van Horizontaal toezicht.

Dossierstukken overzichtelijk vastleggen in een permanent / jaar- of fiscaal dossier, Dossiersjablonen van NOAB, NBA en SRA of  eigen inrichting, voorbereid op de collegiale toetsing, werkstromen koppelen aan documenten, direct vanuit Word/ Excel opslaan in het juiste klantdossier.

NIEUW in PM Progress

Voortgang is aangepast en werkt nu aanzienlijk sneller. Wilt u ook een verbetering voorstellen? Neem gerust contact op.

Meest gelezen instructies

Deadline toevoegen

Klik in het tabblad 'werkzaamheden' op de rechtermuisknop en selecteer '.. aan de voortgang toevoegen'. u kunt ook slepen, of anders de knop onder de lijst gebruiken.


In het tabblad ‘Deadlines’ bepaalt u de periode- en deadline-eigenschappen van elke afzonderlijke werkzaamheid uit de voortgang. In de lijst links vindt u alle in de voortgang opgenomen werkzaamheden terug. Wanneer u een werkzaamheid in de lijst selecteert worden de deadline-eigenschappen ervan weergegeven. Kies een periode-verdeling voor het instellen van een terugkerende of eenmalige deadline.

Klik vervolgens op de knop ‘Wijzigingen bevestigen’.

Tabblad: ‘Deadlines’

In het tabblad ‘Deadlines’ bepaalt u de periode- en deadline-eigenschappen van elke afzonderlijke werkzaamheid uit de voortgang.

Let hierbij op dat na het bevestigen van een deadline met ‘Wijzigingen bevestigen’, is er onmiddelijk invloed op de voortgangscontrole van uw medewerkers.

Automatiseer met sjablonen

Het is nogal wat werk is om voor iedere individuele klant het aantal werkzaamheden (en dan ook nog eens per jaar) toe te wijzen. Het tabblad 'Voortgangssjablonen' biedt de mogelijkheid om een aantal werkzaamheden te groeperen in een sjabloon.

Selecteer dit sjabloon bij de bepaling van de voortgangscontrole van een klant. De tot het sjabloon behorende werkzaamheden worden dan in één keer aan de controle van dat jaar toegevoegd.

Instructies per module