Skip to main content

Snel aan de slag met Office Integration

Voor het automatisch opslaan van e-mailberichten worden direct de dossiers getoond, afhankelijk van het e-mailadres van de verzender. Deze zijn immers bij de contactpersonen vastgelegd en daardoor gekoppeld aan de betreffende klantdossiers. U kiest het juiste dossier en eventueel dossieronderwerp en het bericht is direct op de juiste plek in het digitale of online dossier opgeslagen. Ook bij het opstellen van een brief, cijferpresentatie of jaarrekening vormt deze functionaliteit een efficiënte toepassingsmogelijkheid.

NIEUW in Office Integration

Bestanden direct opslaan in het digitaal dossier.

Uitgelichte instructies

Invoegtoepassing Word

Bij het opstellen van een brief, of document in MS Office is het mogelijk om via de invoegtoepassing van Office Integration direct bestanden op te slaan. Dit doet u in het klantdossier van File of in DigiRecord. 

Invoegtoepassing Outlook

Voor het automatisch opslaan van e-mailberichten worden direct de dossiers getoond, afhankelijk van het e-mailadres van de verzender. Deze zijn immers bij de contactpersonen vastgelegd en daardoor gekoppeld aan de betreffende klantdossiers. U kiest het juiste dossier en eventueel dossieronderwerp en het bericht is direct op de juiste plek in het digitale of online dossier opgeslagen.

Invoegtoepassing Excel

Opgemaakte cijferpresentaties of jaarrekeningen kunnen met de Office Intergration invoegtoepassing direct vanuit Excel worden opgeslagen in het klantdossier van File en DigiRecord. Er zijn uitgebreide configuratiemogelijkheden om geatomatiseerd bestanden op te slaan.

Instructies per module