Snel aan de slag met Invoice

Samen met PM Record Time is PM Invoice specifiek ingericht voor administratie- en accountantskantoren. U en uw medewerkers kunnen zowel werken op urenbasis als met vaste prijsafspraken. De software checkt of de uren die worden gefactureert zijn geschreven en bovendien controleert u gemakkelijk de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de facturering.

NIEUW in Invoice

In de voorjaarsrelease op 26 maart is de Mollie betaallink beschikbaar gekomen in het e-mailsjabloon van de factuur.

Uitgelichte instructies

Facturen terugvinden

U kunt facturen zoeken op basis van:

• entiteit
  • declarant
  • factuurnummer
  • klant (via zoekcode of klantnummer)
  • periode (via datum of jaar)
  • exportbatch (eerder gemaakte exportreeksen)
  • exportstatus (wel of niet eerder geëxporteerd)

U kunt alle criteria combineren om uw selectie naar wens samen te stellen.

Exporteer weeklijst naar Excel

Met de kleine knop rechtsonder de lijst creëert u een urenstaat (rapport) voor elke afzonderlijke medewerker.

Voor veel meer overzichtsopties en rapporten kunt u uiteraard doorklikken naar het venster ‘Overzichten urenregistraties’ (in het menu).

Weekregistratie bij invoer uren

De software is ingericht op het toepassen van weekregistraties bij de ureninvoer. Wanneer iedere dag met afzonderlijke urenregels wordt bijgehouden, loopt de database te snel vol. Dit beïnvloed de snelheid van de software negatief. Het streven is dus om per week in te voeren, en alleen waar (écht) nodig, afzonderlijke urenregels invoeren.

Instructies per module