PM-Comfuncties - update 1.0.9

Bij de initiële installatie van PM-software wordt op uw computer of server versie 1.0.7 van onze PMComfuncties geïnstalleerd.

• PM-Comfuncties is een functie bibliotheek welke gebruikt wordt door diverse applicaties van Pro Management.

Vanaf versie 8.07.xx van PM-Record is versie 1.0.9 van de PM-comfuncties nodig. Via onze PM-updatemanager wordt de installatie procedure van deze nieuwe PM-comfuncties opgestart. Het is bekend dat de installatie van deze PM-comfuncties niet in alle gevallen correct verloopt. Met name op Windows 2003 servers adviseren wij om de installatie van de PM-comfuncties handmatig uit te voeren.
Indien versie 1.0.9 niet is geïnstalleerd dan kan PM-Record bij het opstarten de licentie informatie niet op correcte wijze inlezen en geeft bij het opstarten de melding dat u 0 licenties heeft.

PM-LicentieMelding

Handmatig installeren:
1: Controleren welke versie van PM-Comfuncties op dit moment geïnstalleerd is:

• Ga naar Start -> Configuratiescherm -> Programma’s en onderdelen

Windows vista en hoger laten het versienummer direct zien

AddRemoveProgramsVista

Bij Windows XP en Windows 2003 dient u op de details te klikken om  het versienummer in beeld te krijgen.
AddRemoveProgramsXP

2: Oude versie de-installeren:

• Kies in het dialoogvenster Add or Remove Selecteer de PMComfFuncties en Programs voor remove/verwijderen
  • Windows geeft wellicht aan dat de server herstart moet worden. Doe dat op dit moment nog niet.

3: installeren van de nieuwe versie

• De PM-updatemanager heeft het installatiebestand PMComFunctiesSetup 1.0.9.msi geplaatst in de PM-Record map
    • Dit zal bij de meeste relaties c:\program files\Pro Management\PM-Record zijn
  • Start het installatie bestand. De installatieprocedure zelf laat geen meldingen zien. Wel kan het zijn dat Windows aangeeft dat een herstart noodzakelijk is.