Afdrukken

Record 10.02.04

Met de release van versie 10.02.04 van PM-Record CRM kunt u nu zoeken (querieën) naar digitale postbestanden van (Post in) en voor (Post uit) alle soorten relaties die voorkomen in de database van PM-Record.
Dit betekent verdere efficiency van uw digitale postverwerking en – registratie in het digitale postboek van uw organisatie.

record

Pro Management Software | Lijstersingel 15 | 2902 JD | Capelle aan den IJssel | T: 010 - 4517676 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen | Powered by transparant-small