Nieuwe SBR berichtsoort OBSUP

In verband met de mogelijkheid tot verzenden van SBR Suppletie aangiftes is in de SBR Manager de nieuwe berichtsoort OBSUP toegevoegd. Alvorens suppletie aangiftes kunnen worden verzonden dienen alle gebruikers die suppleties mogen verzenden vooraf te worden geautoriseerd. Dit wordt in de SBR Manager gedaan onder ‘Menu / Wijzigen kantoorgegevens’ tabblad ‘Autorisaties’. Per medewerker dienen de verschillende autorisaties eenmalig ingesteld te worden voor de berichtsoort OBSUP (zie gele markering). Daarnaast zal steeds de eerste keer dat u voor een klant een suppletie aangifte verzend worden gevraagd of u gemachtigd bent om namens deze klant suppleties te verzenden.

Per medewerker instellen in de module SBR Manager voordat u gaat verzenden vanuit de module SBR Omzetbelasting:

img7

Vraag per klant bij de eerste verzending vanuit de module SBR Omzetbelasting:

img8