Introductie SBR Kredietrapportage

Met de release van versie 10.03.01 van de PM SBR Kredietrapportages kunt u rapportages opstellen voor het verslagjaar 2015!
Betreffende versie is gekoppeld aan de BT 2016.1 (de meest recente jaarversie Bankentaxonomie) en deze is door de betrokken banken (ABN AMRO, ING Bank en Rabobank) opgesteld voor het verslagjaar 2015, met eerdere versies van de PM SBR Kredietrapportage kunt u dus géén kredietrapportages voor verslagjaar 2015 inzenden.

sbr