Handleiding PM-Software

Afdrukken

Releasenotes Balance Base versie 10.03.02

In de nieuwe versie van Balance Base zijn de Perioderapportages (maand, kwartaal) uitgebreid en verbeterd.
De rapportages die gegeneerd kunnen worden via het Hoofdscherm van Balance Base > Rapporten hebben dezelfde opzet als de reeds beschikbare Jaarrapportages.

Proces van aanmaak en raadplegen respectievelijke rapportages in Balance Base

Bbase1

De keuzemogelijkheden (Mutatieoverzichten) met betrekking tot de Perioderapportages treft u via Maak rapporten in het vervolgscherm in de tree onder Kies rapport:

Bbase2

De Perioderapportages die aangemaakt en gepresenteerd worden zijn afhankelijk van de instellingen die gezet zijn in wijzig !

Wanneer de instelling gezet is op kwartaal zullen (op basis van een kalenderjaar) 5 kwartalen getoond worden in de overzichten die geactiveerd worden, het laatste kwartaal van het gekozen verslagjaar geldt als parameter voor het vergelijkbare kwartaal (5e kwartaal in rapportage) van het voorgaande (of vergelijkende) jaar.
Er is hierbij sprake van en presentatie per kwartaal op basis van een kwartaaltotaal!

Instelling op kwartaal in wijzig

Bbase3

Mutatieoverzicht op basis van Instelling kwartaal (= Perioderapportage W & V hoofdrubrieken)

Bbase4

Wanneer de instelling gezet is op periode (= maand!) zullen (op basis van een kalenderjaar) 13 perioden getoond worden in de overzichten die geactiveerd worden, de laatste periode van het gekozen verslagjaar geldt als parameter voor de vergelijkbare periode (12e of 13e periode in rapportage) van het voorgaande (of vergelijkende) jaar.
Er is hierbij sprake van en presentatie per periode (= maand!) op basis van een periodetotaal!

Instelling op periode in wijzig

Bbase5

Mutatieoverzicht op basis van Instelling periode (= Perioderapportage W & V hoofdrubrieken)

Bbase6

Pro Management Software | Lijstersingel 15 | 2902 JD | Capelle aan den IJssel | T: 010 - 4517676 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen | Powered by transparant-small