Nieuwe koppelingen Balance base

Het gebruik van de PM-Connectoren is afhankelijk van de mogelijkheden die betreffende pakketten in technische en functionele zin bieden.

Afhankelijk van deze mogelijkheden is ook de snelheid waarmee het proces afgerond kan worden in Balance Base en daarmee de efficiency die ervaren wordt.
Met de PM-Connector Exact, PM-Connector Twinfield en PM-Connector Snelstart is er sprake van inloggen vanuit Balance Base en koppelen van de juiste administratie.
Met de overige PM-Connectoren (AFAS, King Datadigger) dienen nog voorbereidingen getroffen te worden in betreffende administratieve tool.

De PM-Connectoren treft u in Balance Base onder de (functie)knop "Wijzig instellingen (FDF)" waar u in de “dropdown” de gewenste PM-Connector kunt selecteren:

img1

Nadat u de PM-Connector heeft geselecteerd kunt u de knop “Aanmelden en administratie instellingen” - (de tandwieltjes) - gebruiken om de toegang tot de juiste administratie in te stellen (in onderstaand voorbeeld wordt de PM-Connector AFAS weergegeven):

img2

Nadat u deze functie gebruikt heeft dienen handelingen verricht te worden voor de koppeling met de juiste administratie vanuit Balance Base.
Een uitleg hieromtrent treft u in Balance Base.

Eenmaal gekoppeld hoeft u alleen nog maar de knop "Imorteer saldibalans" te gebruiken om de cijfers in Balance Base te plaatsen (vergeet hierbij niet het juiste jaar en de juiste periode in te stellen!)