Wat is nieuw in PM-Record

In iedere nieuwe versie van PM-Record worden grote en kleine aanpassingen gemaakt. De on-line handleiding betreft altijd de handleiding voor de meest recente versie van PM-Record.

De what's new documenten die bij iedere versie gepubliceerd worden treft u in het submenu aan. Kunt hiermee de historie van PM-Record op grote lijnen nalezen.

Noot: ’08’ is het reeksnummer van PM-Record®. ’08.0X’ is het versienummer uit die reeks. De publicatie van een nieuwe versie wordt altijd aangekondigd via een nieuwsbrief.

De toevoeging áchter het versienummer (bijv. 08.0x.0x) betreft het zogenaamde ‘build’-nummer. Deze ‘builds’ bevatten tussentijdse (kleinere) aanpassingen van de software (binnen de huidige versie). Vaak zijn dit oplossingen voor bugs of specifieke systeemsituaties. Via de UpdateManager worden nieuwe ‘builds herkend’; indien PM-UpdateManager een hoger nummer vindt wordt de betreffende applicatie of module in het downloadlijstje aangevinkt en zal deze naar uw pc worden overgebracht wanneer u op de knop ‘Installeren’ drukt. De versienummers van de diverse PMFlame-applicaties vindt u altijd terug onder het systeemknopje linksboven in elk venster.